Vardagslydnad från 7 månader

Söndag 9/8 kl. 15-16.30 i Kungälv
Fullbokad!

Kursen kommer att vara 5 ggr jämn vecka utomhus 

Kursen är individanpassad där vi varvar teori med praktik.

Kursen för dig som vill lära dig att förstå din hunds signaler, skapa en god och trygg relation, där du får "verktyg" hur du kan lära hunden att vilja samarbeta med dig så att du blir en resurs för din hund.

Här tränar vi föremålslek & föremålshantering, kontakt-följsamhet, sitta-sitta kvar, ligga-ligga kvar, inkallning, hundmöten och hälsaträning, samt friande kommando (start & slut) och lära dig att styra din hunds handlingar.

Antal tillfällen: 5 ggr x 1.5 timmar

Kursdatum:  9/8, 23/8, 6/9, 20/9 & 4/10 kl. 15 - 16.30 i Kungälv

Antal platser: 6 (Fullbokad)

Kursavgift (inkl. moms): 1 700 kr/ekipage

Anmälan görs via kursanmälan se till höger senast den 20/7 och betalning sker då ni fått en bekräftelse på anmälan.
Skriv i anmälan vilken kurs & kursdag det gäller och anmälan är bindande, kursavgift återbetalas endast vid inställd kurs.

Har ni frågor är ni välkomna att ringa mig (Susanne) på 0706-14 14 13.

DSC_0152  Profilebild med Bruno Milla Jeckov Bruno

Susanne har varit yrkesverksam med hund sedan 1984, där hon fått möjlighet att arbeta tillsammans med och utbildats av bland annat Sven Järverud och Reino Oskarsson, som även blivit hennes mentorer genom åren.

Hon har arbetat som hundskötare, dressör, sökhundsförare med sprängämneshund i skyddsklassad industri, handledare för hunddagis, arbetat med omhändertagna hundar genom polisen/länsstyrelsen.
Under sina år som dressör har hon lyckats utbilda och leverera ca 35 st bevakningshundar till flygvapnet och militärpolisen, dresserat minhundar och ledarhundar, samt specialsök hundar av olika slag. 

Susanne är utbildad inom Svenska Brukshundklubben och är certifierad SBK lärare i specialsök, spår och allmänlydnad, samt mentalbeskrivare & mentaltestdomare och tycker detta med hundars mentalitet är både viktigt och intressant. Susanne är även legitimerad yrkeslärare i hundkunskap, entrepenörksap, djurvård
Mer info finner ni på sidan http://www.hundagarservice.familjehundar.se/Om-mig

Kontakta mig

Här kan du anmäla dig till våra hundkurser. sedan kommer vi att höra av oss till dig angående om du har fått plats och om när och var kursen hålls.
   

När du får upp en bekräftelsesida vet du att din anmälan är mottagen.