Träningsdag i
Specialsök - Preparatsök
Nytt datum ej planerat!

För dig som har gått kurs i Specialsök - Preparatsök eller motsvarande kurs i Nosework och har en hund som kan söka och hitta doften av preparaten Eukalyptus, lagerblad eller lavendel. 

Fokus kommer vara att lära sig taktik så man får ett system i sitt sökarbete, bibehålla en bra motivation i söket och uthållighet, säkerhet i att läsa av sin hund i arbete i olika sökmiljöer och träna olika svårigheter, samt markeringsträning. 
Vi tränar för tävlingssituationer i Specialsök där bland annat inomhus, utomhus, gods (behållar) och fordonsök ingår.

Kanske har du kört fast i din träning och behöver lite tips & råd för att kunna träna vidare eller vill ha lite nya övningar för att kunna utveckla ditt sökarbete tillsammans med din hund?
Ibland kan det vara trevligt att få möjlighet till ett enstaka träningstillfälle med likasinnande för att stämma av hur man ligger till i sin träning.

Träningen är individanpassad där vi varvar teori med praktik och vi kör en hund åt gången där vi tittar på varje ekipage.
Detta innebär att hundarna kan vara i olika utbildningsnivåer.

Antal platser: 10

Kursavgift: 1 000 kr/ekipage (inkl. moms)
Fika ingår

Anmälan görs via kursanmälan se till höger senast den ...... och betalning sker då ni fått en bekräftelse på anmälan.
Skriv i anmälan vilken kurs & kursdag det gäller och anmälan är bindande, kursavgift återbetalas endast vid inställd kurs.

Har ni frågor är ni välkomna att ringa mig (Susanne) på 0706-14 14 13.
Frasse frysmarkerar 2

Kontakta mig

Här kan du anmäla dig till våra hundkurser. sedan kommer vi att höra av oss till dig angående om du har fått plats och om när och var kursen hålls.
  

 

När du får upp en bekräftelsesida vet du att din anmälan är mottagen.