HOTELL - VANDRARHEM - B & B - INTERNAT

Vad gör du om vägglössen anfaller ditt hotell?

Att arbeta förebyggande mot vägglössen är en god investering för din verksamhet då vägglöss inte är något som era gäster vill ha som sängkompis. 

Ju tidigare man gör upptäckten av ev ett vägglusangrepp, ju snabbare kan man sanera och åtgärda, vilket också blir en ekonomisk besparing, då sanering många gånger uppgår till höga kostnader och tar tid.

Det är ju inte hotellen som sprider vägglössen, utan det är vi människor som reser som  har dom med oss och vägglössen bryr sig inte om hur rent eller smutsigt ett hotell har det eller hur många stjärnor man fått, utan finns det bara en människa i deras närhet så är dom nöjda. Tyvärr kommer inte era gäster vara lika nöjda. 

Referens

Vi har under en lång tid ett nära samarbete med  Kongelfs Gästgiveri Kungälv där vi söker igenom rummen och övriga utrymmen kontinuerligt och hittills har hundarna inte indikerat för några vägglöss. 

Vill ni veta hur det fungerar  rent praktiskt så är ni välkomna att kontakta Emilia på Kongelf Gästgiveri  som är en av våra referenser. 

Så låt era gäster få mötas av informationen att ni regelbundet kontrollerar era rum med hundsök i ett förebyggande syfte och ert goda rykte består.

Milla söker rum 2 Jeckov söker  Milla söker

FASTIGHETER - HYRESVÄRD - KOMMUNER

Hur hanterar du som fastighetsägare ett vägglössangrepp i en fastighet? Tar du problemet när det dyker upp eller har du redan ett långsiktigt förebyggande arbete? 

Spridningen av vägglössen i vårt samhälle har inget med hygien att göra, utan det kan räcka att en granne har fått vägglöss och de kan lätt förflytta sig mellan lägenheterna genom ventilation, kabelnät och elektricitet.

När väl problemet med ett angrepp av vägglöss uppkommit så blir det ofta både en hög kostnad för sanering, men även ett trauma för den enskilda person som drabbas.

Hunden är idag helt överlägsen alla andra hjälpmedel. Med sin känsliga nos skannar den av ett område så mycket fortare än vad vi människor har möjlighet att göra och det är både tidseffektiv, konstadseffektivt och miljövänligt. Hunden kan även användas vid en avslutad sanering för att kontrollera att inga levande vägglöss finns kvar.

Tänk om alla fastighetsägare skapade som rutin att i samband med utflyttad hyresgäst och slutbesiktning även genomför en kontroll med vägglushund, vilket innebär att du som hyresvärd får tidig vetskap över situationen och ett angrepp kan upptäckas så mycket tidigare än att avvakta till hyresgästen får problem.

PRIVATKUND

Du som bor i lägenhet, villa eller fritidshus

Kanske du varit ute och rest och träffat på vägglöss på hotellrummet under resan, eller kanske du fått hem en begagnad möbel och är orolig att du kan fått med dig vägglöss hem, din granne kanske har vägglöss och du är orolig att du också drabbats. 

Då kan man ta hjälp av en vägglushund som söker igenom din bostad för att lokalisera om vägglöss påträffas. Hunden är ett bra hjälpmedel vid misstanke om eventuellt ett vägglusangrepp. 

Hunden kan även användas vid en avslutad sanering för att kontrollera att inga levande vägglöss finns kvar, då hunden inte ska markera för döda löss.   

Om jag skulle köpa ett hus eller en lägenhet för dyra pengar så hade jag uppskattat att man låtit en vägglushund fått söka igenom fastigheten i ett förebyggande syfte, för vägglöss är något jag aldrig skulle vilja få in i min bostad iaf. Hur tänker du?

Milla söker 1  Milla söker och markerar  Vägg löss vial 2

 

Vi är ett rikstäckande företag från norr till syd.

Hundägarservice skräddarsyr både pris och sök efter kundens behov då det kan se väldigt olika ut.

Välkommen att höra av dig för kostnadsfri offert eller varför inte boka ett möte.

Utöver vägglussök betalar du en framkörningsavgift & uppehälle beroende på ort.

Kontakta mig på mobil 0706-141413 eller via mail: susanne.kihl@outlook.com

SERVICEAVTAL 

Klicka på länken ovan för mer info.

Serviceavtal kan endast tecknas av företag.

 

Vad säger lagen? 

Enligt gällande lagstiftning är det fastighetsägarens ansvar att vidta åtgärder för sanering av ohyra och skadedjur i bostadslägenhet i sin fastighet.  Därför bör du omedelbart kontakta din förening om din lägenhet drabbas.
(Fakta hämtat från Bostadsrätterna)

Kolla vilket försäkringskydd du har! 

Men vilka försäkringsregler gäller för att för att få bort skadedjuren, hur får man skadeersättning?
(Fakta hämtat från Bostadsrätterna)

Bostadsbolaget som vägrar betala familj som skadats av ohyra

Läs artikeln i aftonbladet om Bostadsbolaget som vägrar betala familj som skadats av ohyra

Vägglössen anfaller

Läs artikeln i SvD om Vägglössen anfaller

 

Rikstäckande företag
från norr till syd