Tävlingsgrupp i
SBK SPECIALSÖK 

ETIKETT RÖD KONG CLASSIC

Kursstart söndag 1/9 kl. 18.30-21 i Kareby

Kursen kommer att vara 5 ggr ojämna veckor

Denna tävlingsgrupp i Specialsök riktar sig till er som gått Tävlingsinriktad kurs i Specialsök - Preparatsök hos Hundägarservice eller motsvarande kurs i Nose Work, där hunden kan söka och hitta Röd classic original kong och även för er som provat på att tävla i Specialsök och NW.

Fokus kommer vara att lära sig taktik så man får ett system i sitt sökarbete, bibehålla en bra motivation i söket och uthållighet, säkerhet i att läsa av sin hund i arbete i olika sökmiljöer och träna olika svårigheter, samt markeringsträning. 
Vi tränar specialsök i olika miljöer som t ex sök i byggnad, utomhus, terräng,  fordon, sök på person och gods kan ingå.
 Målet är att ni ska lära er att arbeta med era hundar i sökarbete så verklighetsbaserat som möjligt, men kursen passar även för dig som tävlar i NW. Hunden måste dock kunna etikett röd kong classic.

Är du intresserad av att utbyta tankar och ideér kring träning & tävling med likasinnade träningskamrater? Då är detta gruppen för dig!
Viktigt är att alla engagerar sig i varandras hundar och vi kör en hund åt gången med gruppindelning, medan övriga hundar vistas i bilen.
Ipse markerar

Antal tillfällen: 5 x 2,5 timmar

Kursdagar: Söndagar ojämn vecka
Söndagar ojämna veckor: 1/9, 15/9, 29/9, 13/10 & 27/10 kl. 18.30-21 i Kungälv

Antal platser: 7 (Fullbokad)

Kursavgift: (inkl. moms) 2 200 kr/ekipage

Anmälan görs via kursanmälan se till höger senast den 31/7 och betalning sker då ni fått en bekräftelse på anmälan.
Skriv i anmälan vilken kurs & kursdag det gäller och anmälan är bindande, kursavgift återbetalas endast vid inställd kurs.

Har ni frågor är ni välkomna att ringa mig (Susanne) på 0706-14 14 13.

Susanne har varit yrkesverksam med hund sedan 1984, där hon fått möjlighet att arbeta tillsammans med och utbildats av bland annat Sven Järverud och Reino Oskarsson, som även blivit hennes mentorer genom åren.
Hon har arbetat som hundskötare, dressör, sökhundsförare med sprängämneshund i skyddsklassad industri, handledare för hunddagis, arbetat med omhändertagna hundar genom polisen/länsstyrelsen. Under sina år som dressör har hon lyckats utbilda och leverera ca 35 st bevakningshundar till flygvapnet och militärpolisen, dresserat minhundar och ledarhundar, samt specialsök hundar av olika slag. Susanne är utbildad inom Svenska Brukshundklubben och är certifierad SBK lärare i specialsök, spår och allmänlydnad, samt mentalbeskrivare & mentaltestdomare och tycker detta med hundars mentalitet är både viktigt och intressant. Susanne är även legitimerad yrkeslärare i hundkunskap, entrepenörksap, djurvård
Mer info finner ni på sidan http://www.hundagarservice.familjehundar.se/Om-mig

Kontakta mig

Här kan du anmäla dig till våra hundkurser. sedan kommer vi att höra av oss till dig angående om du har fått plats och om när och var kursen hålls.
   

När du får upp en bekräftelsesida vet du att din anmälan är mottagen.