TRÄNINGSDAG i SPECIALSÖK

Etikett: Röd kong classic IMG_4032

Tisdag 13/4 kl. 10-16 i Kungälv
3 platser kvar!

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer vad gäller Covid-19.

Träningen är individanpassad där vi varvar teori med praktik och vi kör en hund åt gången där vi tittar på varje ekipage, medan övriga hundar väntar i bilen på sin tur. 
Detta innebär att hundarna kan vara i olika utbildningsnivåer.
OBS! INGA LÖPTIKAR!

Förkunskaper: Hunden ska kunna söka och hitta röd kong classic i mindre bitar.
Alla kommer få minst två träningspass vardera fördelat under dagen.

Strukturerat sök & Taktiskt upplägg

Fokus kommer vara att lära sig taktik så man får ett system i sitt sökarbete och se till att hunden håller koncentration och motivation för uppgiften, samt att du som förare har en plan hur du på ett strukturerat vis tar dig an sökområdet. 

Antal tillfällen: 1 ggr x 6 timmar

Antal platser: 7 (3 platser kvar)

Kursavgift: 1 300  kr (inkl. moms)

Anmälan görs via kursanmälan se till höger senast den 25/3 och betalning sker då ni fått en bekräftelse på anmälan.

Skriv i anmälan vilken kurs & kursdag det gäller och anmälan är bindande, kursavgift återbetalas endast vid inställd kurs.

Har ni frågor är ni välkomna att ringa mig (Susanne) på 0706-14 14 13.

Ipse specialsök   Ipse specialsök markering bildörr

Susanne har varit yrkesverksam med hund sedan 1984, där hon fått möjlighet att arbeta tillsammans med och utbildats av bland annat Sven Järverud och Reino Oskarsson, som även blivit hennes mentorer genom åren.

Hon har arbetat som hundskötare, dressör, sökhundsförare med sprängämneshund i skyddsklassad industri, handledare för hunddagis, arbetat med omhändertagna hundar genom polisen/länsstyrelsen. Under sina år som dressör har hon lyckats utbilda och leverera ca 35 st bevakningshundar till flygvapnet och militärpolisen, dresserat minhundar och ledarhundar, samt specialsök hundar av olika slag. 

Susanne är utbildad inom Svenska Brukshundklubben och är certifierad SBK lärare i specialsök, spår och allmänlydnad, samt mentalbeskrivare & mentaltestdomare och tycker detta med hundars mentalitet är både viktigt och intressant. Susanne är även legitimerad yrkeslärare i hundkunskap, entrepenörksap, djurvård
Mer info finner ni på sidan http://www.hundagarservice.familjehundar.se/Om-mig

Kontakta mig

Här kan du anmäla dig till våra hundkurser. sedan kommer vi att höra av oss till dig angående om du har fått plats och om när och var kursen hålls.
   

När du får upp en bekräftelsesida vet du att din anmälan är mottagen.