Specialsök – Vägglöss
Vi återupptar detta igen 2018

Vi har idag ett växande problem med angrepp av vägglöss i vårt samhälle.

Hundägarservice utför tjänster med hundar som är utbildade att söka och markera  levande vägglöss i olika stadier och i alla typer av miljöer.

Hunden är idag helt överlägsen alla andra hjälpmedel och idag används hundar inom många olika yrkesområden, där den lär sig söka och markera specifika luktetiketter, som i detta fall är den levande vägglusens doft som mina hundar ska finna.
Bilden är tagen från Nattaro Labs

Vägglöss bild Nattaro Labs

Hundägarservice utför operativa sök där det påträffats bekymmer med vägglöss och man vill säkerställa sig var dom ev har sina gömslen, men även i ett förebyggande syfte, om man önskar att ett utrymme ska sökas igenom av hund, t ex om man ska köpa/sälja en bostad eller in/utflyttning ur hus/lägenhet/hotellrum mm.  Hundarna kan också användas som efterkontroll vid saneringar för att säkerställa sig att det inte finns några levande vägglöss  kvar.

Vi riktar oss mot alla olika typer av företag såsom Saneringsföretag, Kommuner, Bostadsbolag, Hotell & Vandrarhem, Bussbolag, Loppisar, m fl. men även till dig som privatperson.

Att anlita Hundägarservice innebär att det blir ett mer tidseffektivt arbete utfört då hunden med hjälp av sin känsliga nos scannar av ett sökområde så mycket fortare än om vi ska göra detta själva. Hunden som hjälpmedel är även konstnadseffektivt och miljövänligt.

Milla markerarMilla söker och markerar

Varför ska ni anlita Hundägarservice?

Hund har varit mitt yrke sedan 1984, där jag fått möjligheten att arbeta tillsammans med och utbildats av bla Sven Järverud och Reino Oskarsson, som även blivit mina mentorer genom åren, och jag har än idag en nära kontakt med Reino Oskarsson, en mycket erfaren hundmänniska som fortfarande är yrkesverksam både som utbildare av olika preparatsökhundar, men även har arbetat operativt med sökhundar av olika slag under väldigt många år.  
(Mer info om mig finner du under sidan Om mig)

  • Jag som driver företaget Hundägarservice har lång yrkeserfarenhet av olika typer av specialsökhundar, där jag bla utbildat och levererat minhundar, sprängämneshundar och mögelhundar som anställd.
  • Mitt företag startades 2013 och har sedan dess expanderat i positiv riktning.
  • Jag har varit yrkesverksam som sökhundsförare med sprängämneshund i skyddsklassad industri.
  • Jag har ett utbildningsbevis som intygar att jag genomfört grundutbildning i vägglusens biologi och ekologi hos Nattaro Labs AB som är experter på vägglöss.
  • Jag och min hund kommer att vara kvalitetstestade genom regelbundna funktionskontroller av person som besitter kompetens  inom specialsök.
  • Jag arbetar och utför mina tjänster på ett professionellt vis och mitt mål är att du som kund ska bli nöjd.
  • Jag strävar efter att ha nära kundkontakter och skapa ett långvarigt och bra samarbete där vi tillsammans formar och finner lösningar med hög kvalitet på beställd tjänst.

Hundägarservice har idag en hund som är utbildad att söka levande vägglöss.

Vid bokning av sök eller frågor kontakta mig på mobil 0706-141413 eller via mail: susanne.kihl@outlook.com

VÄLKOMNA! // Susanne

DSC_0012

 

 

 

Vid bokning av sök, prisuppgifter eller frågor kontakta mig på mobil 0706-141413 eller via mail: susanne.kihl@outlook.com.

 

Vägglöss kan vara svåra att upptäckla och det har inget med dålig hygien att göra.

 #mce_temp_url#

Läs artikel ovan "Vägglössen anfaller" från SvD

Mer fakta kring vägglusen hittar du här:
#mce_temp_url#
Nattaro Labs