SPÅRKURS - PERSONSPÅR

Inget nytt datum planerat!

Kurs för dig som har ambition att vilja tävla i bruks.

Kursen är individanpassad där vi varvar teori med praktik ute i skogen och hunden ska vara minst 5 månader gammal.

Alla hundar kan spåra, men vi kan lära dom vad de ska spåra. Redan från valpar kan man utveckla spårarbetet så att valpen spårar människa. Det är en mycket bra aktiveringsövning där hunden får lära sig koncentrera sig och lösa sin uppgift självständigt.

En kurs i personspår för dig som vill lära din hund grunderna i spårarbete. Även för dig som vill komma igång för att så småningom börja tävla eller för dig som kanske har "kört" fast i din träning och behöver hjälp att komma vidare.

Här går vi igenom:

Spårinlärning - spårutveckling – spårdressyr och problemlösning i spår.

Hur får vi hunden motiverad att vilja följa ett spår?, Vilka beteenden vill vi att hunden ska använda? Vad är det som driver hunden att följa spåret? 

Övningarna planeras utifrån ekipagets förutsättningar och önskemål, vilket innebär att hundarna kan vara i olika utbildningsnivåer

Antal tillfällen: 3 ggr x 3 timmar
Tisdagar: 

Antal platser: 5 
Kursavgift (inkl. moms): 1 800 kr/ekipage 

Anmälan görs via kursanmälan se till höger senast den .... och betalning sker då ni fått en bekräftelse på anmälan.
Skriv i anmälan vilken kurs & kursdag det gäller och anmälan är bindande, kursavgift återbetalas endast vid inställd kurs.

Har ni frågor är ni välkomna att ringa mig (Susanne) på 0706-14 14 13.

Milla spårar 2 Milla hittar spårapport

Susanne har varit yrkesverksam med hund sedan 1984, där hon fått möjlighet att arbeta tillsammans med och utbildats av bland annat Sven Järverud och Reino Oskarsson, som även blivit hennes mentorer genom åren.

Hon har arbetat som hundskötare, dressör, sökhundsförare med sprängämneshund i skyddsklassad industri, handledare för hunddagis, arbetat med omhändertagna hundar genom polisen/länsstyrelsen.
Under sina år som dressör har hon lyckats utbilda och leverera ca 35 st bevakningshundar till flygvapnet och militärpolisen, dresserat minhundar och ledarhundar. 

Susanne är utbildad inom Svenska Brukshundklubben och är certifierad SBK lärare i specialsök, spår och allmänlydnad, tävlingsledare, samt mentalbeskrivare & mentaltestdomare och tycker detta med hundars mentalitet är både viktigt och intressant. Susanne är även legitimerad yrkeslärare i hundkunskap, entrepenörksap, djurvård
Mer info finner ni på sidan OM MIG

Kontakta mig

Här kan du anmäla dig till våra hundkurser. sedan kommer vi att höra av oss till dig angående om du har fått plats och om när och var kursen hålls.
   

När du får upp en bekräftelsesida vet du att din anmälan är mottagen.