PRIVAT KURS

Hittar du ingen lämplig kurs så kan PRIVATKURS vara ett bra alternativ.

Här har du möjlighet att bestämma helt fritt vad du vill att din kurs ska innehålla och planera när det passar dig. Vi bokar tid och plats inför varje gång med uppföljande telefonsamtal hur träningen går och du & din hund får egen tid med instruktör.

Du kan planera din kurs som du själv önskar i allt från spår, uppletande, specialsök, tävlingsmoment i brukslydnad, vardagsmoment eller hund med problembeteenden. 

Har du svårt att hinna med att gå en planerad kurs tillsammans med andra?
Kanske du har en hund som lätt blir stressad och inte klarar alla störningar som lätt blir på en kurs?
Då kan privatkurs vara ett bra koncept för er. I dagens läge har vi alla mycket att göra, många har oregelbundna arbetstider och har svårt att få till detta med att gå en kurs med fasta tider. Här har du en bra möjlighet att få det som du själv önskar.

Du får individuell hjälp utifrån dig och din hunds förutsättningar och målsättningen är att du ska få bra ”verktyg” inför din fortsatta träning i hur du ska hantera din hund på bästa sätt så du kan uppnå ditt mål med din hund.

Detta är även för dig som har problem med att din hund gör utfall mot hundar eller människor, kanske din hund lätt blir stressad, rädd eller arg etc? Då kan det vara lämpligt att boka en träff där vi tillsammans går igenom din hund och ert problem. Därefter får du en handlingsplan hur vi ska gå vidare med träningen för er hund. 

 Hundens beteende och mentalitet har alltid fascinerat mig stort och i dagens samhälle är detta ett mycket omtalat och viktigt ämne. Under årens lopp har jag utbildat mig inom SBK till Mentalbeskrivare (-97), Mentaltestdomare (-2010) och slutligen BPH-beskrivare (Beteende-och personlighetsbeskrivning hund  i Svenska Kennelklubbens regi -2012)
Mer info finner ni under sidan "Om mig".

Antal tillfällen: 3 ggr praktik x 1 timma, samt telefonkontakt mellan tillfällena.

Enstaka tillfälle: (inkl. moms) 800 kr/timma

Kursavgift (inkl. moms): 2 200 kr/ekipage

Anmälan görs via kursanmälan se till höger och betalning sker då ni fått en bekräftelse på anmälan och då vi bokat in första kurstillfället.

Har ni frågor är ni välkomna att ringa mig (Susanne) på 0706-14 14 13.

Milla & Ipse  Milla & Bruno

Kontakta mig

Här kan du anmäla dig till våra hundkurser. sedan kommer vi att höra av oss till dig angående om du har fått plats och om när och var kursen hålls.
   

När du får upp en bekräftelsesida vet du att din anmälan är mottagen.