PRIVAT TRÄNING

 Hittar du ingen lämplig kurs så kan PRIVATTRÄNING vara ett bra alternativ.

 Du kan boka privatträning i allt från spår, uppletande, specialsök, tävlingsmoment i brukslydnad, vardagsmoment eller hund med problembeteenden. 

Är du intresserad av att få enskild hjälp med din hund i träningen eller i vardagen?

Har du svårt att hinna med att gå kurs? Kanske du har en hund som lätt blir stressad och inte klarar alla störningar som lätt blir på en kurs? Då kan enskild träning vara ett bra koncept för er.

Vid privatträning får du individuell hjälp utifrån dig och din hunds förutsättningar och målsättningen är att du ska få bra”verktyg” inför din fortsatta träning i hur du ska hantera din hund på bästa sätt så du kan uppnå ditt mål med din hund.

Har du problem med din hund såsom utfall mot hundar, människor, kanske du har en hund som lätt blir rädd eller arg etc? Då kan det vara lämpligt att boka en träff där vi tillsammans går igenom din hund och ert problem. Därefter får du en handlingsplan hur vi ska gå vidare med träningen för er hund. 

Funderar du på att köpa hund och vill ha lite rådgivning inför ditt ev hundköp går det bra att boka en tid för enskild rådgivning där vi går igenom vad du ska tänka på.

Kontakta mig för mer info eller tidsbokning: susanne.kihl@telia.com

DSC_0026