Hundägarservice - ett oberoende företag 

Ett litet företaget som startades 2013 och har nu sakteligen utvecklats i positiv riktning och idag arbetar vi i huvudsak med operativa vägglussök, håller yrkesutbildning i specialsök och hundkurser.

Vi utför operativa sök efter vägglöss med kvalitetstestade hundar och som kontrolleras kontinuerligt genom regelbundna prov av person som besitter kompetens inom specialssök. Våra hundar är utbildade att söka och markera  levande vägglöss i alla dess stadier i miljöer där vägglössen kan förekomma.

Idag har Hundägarservice två vägglushundar, en schäfer och en cocker spaniel som båda är operativa för tjänst. Vi har dessutom flertalet ekipage på gång som går yrkesutbildning.

Vi utgår från Kungälv och ibland blir det långväga för att söka vägglöss hos både privatpersoner och företag som behöver hjälp att lokalisera var vägglössen kan gömma sig.

Vi arbetar och utför våra tjänster på ett professionellt vis och vårt mål är att du som kund ska bli nöjd.

Hundägarservice strävar efter att ha nära kundkontakter och skapa ett långvarigt och bra samarbete, där vi tillsammans formar och finner lösningar med hög kvalitet på beställd tjänst. 

Vi utför våra uppdrag på ett diskret vis och vi håller sekretess mot vilka kunder vi arbetat hos, såvida inte kunden har gett oss tillåtelse att använda dom som referens.

 

Min yrkesbakgrund

Hund har varit mitt yrke sedan 1984, där jag fått möjligheten att arbeta tillsammans med och utbildats av bla Sven Järverud och Reino Oskarsson, som även blivit mina mentorer genom åren, och jag har än idag en nära kontakt med Reino Oskarsson, en mycket erfaren hundmänniska som fortfarande är yrkesverksam både som utbildare av olika preparatsökhundar, men även har arbetat operativt med sökhundar av olika slag under väldigt många år.  

Jag har dresserat både tjänstehundar mot försvarsmakten, minhundar och sprängämneshundar, samt ledarhundar för synskadade och har även arbetat som sökhundsförare med sprängämneshundar vid kärnkraftverken och fått biträda som instruktör under upplärning av nya hundförare, arbetat med omhändertagna hundar genom polisen/länsstyrelsen och har alltid haft turen att vara anställd.

Referenser 
Jag har referenser från uppdragsgivare, samt referenser & arbetsbetyg från samtliga av mina tjänster som kan styrka min yrkesbakgrund. Bara att höra av er.

Mer om mig kan ni läsa på länken nedan.
Om mig

Jag & Gusten inne i centralen