Hundägarservice - ett oberoende företag 

Ett litet företaget som startades 2013 och har nu sakteligen utvecklats i positiv riktning och idag arbetar vi i huvudsak med operativa vägglussök, håller yrkesutbildning i specialsök och kursverksamhet.

Vi utför operativa sök efter vägglöss med certifierade hundar och som kontrolleras kontinuerligt genom regelbundna kvalitetstester av person som besitter kompetens inom specialssök. Våra hundar är utbildade att söka och markera  levande vägglöss i olika stadier, från ägg till vuxen vägglus och i alla typer av miljöer.

Idag har jag två schäferhundar som är operativa för tjänst och en liten cocker spaniel som är under pågående dressyr. Vi har dessutom flertalet ekipage på gång som går yrkesutbildning.

Vi utgår från Kungälv och ibland blir det långväga för att söka vägglöss hos både privatpersoner och företag som behöver hjälp att lokalisera var vägglössen kan gömma sig.

Vi arbetar och utför våra tjänster på ett professionellt vis och vårt mål är att du som kund ska bli nöjd.

Hundägarservice strävar efter att ha nära kundkontakter och skapa ett långvarigt och bra samarbete, där vi tillsammans formar och finner lösningar med hög kvalitet på beställd tjänst. 

Vi utför våra uppdrag på ett diskret vis, utan loggor på kläder eller fordon, likaså håller vi sekretess mot vilka kunder vi arbetat hos, såvida inte kunden har gett oss tillåtelse att använda dom som referens.

Vi riktar oss mot alla typer av företag såsom Saneringsföretag, Kommuner, Bostadsbolag, Mäklarfirmor, Hotell & Vandrarhem, försäkringsbolag, Bussbolag, Second Hand, m fl. men även till dig som privatperson. 

För att öka min kunskap inom området vägglöss har jag genomfört en grundutbildning i vägglusens biologi och ekologi hos Nattaro Labs AB som är experter på vägglöss och har därmed fått ett utbildningsbevis på detta.

Nattarolabs

 

Ett rikstäckande företag från norr till syd

Det är behovet av vägglushund som styr vår resa. För oss är det viktigt att inom en snar tid kunna erbjuda kunden ett hundsök för att snabbt kunna få en indikation om var ev. vägglössen gömmer sig så att man kan komma igång med ev sanering med hjälp av ett saneringsföretag så snart som möjligt så inte vägglössen får spridning.

Min strävan är att skapa ett kvalitativt samarbete med andra seriösa aktörer när det gäller vägglussök. För mig är det viktigt att den jag rekommenderar & samarbetar med håller en hög kvalite och att det företag arbetar professionellt.

 

 

Min yrkesbakgrund

Hund har varit mitt yrke sedan 1984, där jag fått möjligheten att arbeta tillsammans med och utbildats av bla Sven Järverud och Reino Oskarsson, som även blivit mina mentorer genom åren, och jag har än idag en nära kontakt med Reino Oskarsson, en mycket erfaren hundmänniska som fortfarande är yrkesverksam både som utbildare av olika preparatsökhundar, men även har arbetat operativt med sökhundar av olika slag under väldigt många år.  

Jag har dresserat både tjänstehundar mot försvarsmakten, minhundar och sprängämneshundar, samt ledarhundar för synskadade och har även arbetat som sökhundsförare med sprängämneshundar vid kärnkraftverken och fått biträda som instruktör under upplärning av nya hundförare, arbetat med omhändertagna hundar genom polisen/länsstyrelsen och har alltid haft turen att vara anställd.

Jag fick chansen att påbörja en tre-årig dressörutbildning på Maribo Hundskola 1992, där bl a Sven Järverud var min lärare. 
Han utbildade mig mot dressöryrket för flera olika kategorier tjänstehundar, såsom bevakningshundar, ledarhundar och specialsökhundar. Efter dressörutbildningen fick jag anställning som dressör, där jag utbildade och levererade hundar mot uppsatta kravspecifikationer åt Försvarsmakten, SRF mfl.

Mer om mig kan ni läsa på länken nedan.
http://www.hundagarservice.familjehundar.se/Om-mig