HUNDDAGIS i Kareby!
Välkommen att boka dagisplats för din hund!
Fullbokat!

Välkommen till ett mysigt hunddagis beläget i Kareby med 14 inneboxar.
Adress: Lundby 420, 442 93 Kareby.

Vi har tillstånd för 25 hundar och är godkända av Länsstyrelsen.

Din hund kommer att vistas i en egen innebox alternativt med en hundkompis som din hund trivs med och boxen är trevligt inredd med en mysig bädd och din hund kommer att få miljöberikning av olika slag. 
Bild hunddagis box   Bild hunddagis gång 1   Nya boxar hunddagis

Hundägarservice målsättning är att hunden ska känna sig trygg att vara på vårt dagis och ägaren ska våga lita på att vi sköter hunden på bästa vis.

Alla hundar koppelrastas två ggr/dag och ingen kommer att släppas lös pga säkerhet.

För oss är det viktigt att alla hundar får egen mänsklig tid, vilket innebär att varje hund rastas ensam på egen promenad om inget annat önskas, såvida det inte är fler hundar i samma box för då rastas dom tillsammans.

Under promenaden blir det individanpassad aktivitet såsom mys och godisletande om ägaren anser detta är okej, dom kommer även få mysstunder i sin box eller i fikarummet då personal kommer att sitta hos dom. Vi vill ha en lugn och stressfri miljö för hundarna.

Jag som driver hunddagiset har arbetat yrkesmässigt med hundar sedan -84, då jag började arbeta som handledare på Kungälvs Kommunals Hundservice. Detta var Kungälvs första hunddagis som var beläget på Kungälvs Brukshundklubb. Därefter fick jag heltisdanställning som hundskötare på Securitas Hundsektion och på den vägen är det.

Idag har jag hunnit skaffa mig en gedigen hunderfarenhet och jag känner mig verkligen priviligerad att få arbeta yrkesmässigt med det jag brinner för mest, nämligen hundar och dess ägare. I mitt arbete har jag fått lära mig att praktiskt hantera många olika hundtyper genom åren, både som hundskötare, på mentaltestbanan, i dressöryrket och i många olika kurssammanhang. Det gäller verkligen att kunna läsa av hundens attityd snabbt och därefter veta hur man ska hantera situationen. Jag är mycket intresserad av hundars mentalitet och har flera utbildningar inom SBK som bland annat mentaltestdomare och mentalbeskrivare. (Mer info om mig finner ni under sidan Om mig).

Vad gäller för att få vara på dagis?

  • Hunden ska ha ett fullgott vaccin mot valpsjuka, parvovirus, leverhepatit (trippelvaccin) och årligen mot kennelhosta.
  • Hunden ska vara liv - och veterinärvårdsförsäkrad, samt att ni har en ansvarsförsäkring för hund på er hemförsäkring.
  • Har hunden en smittsam sjukdom såsom kennelhosta, magsjuka, parasiter eller någon form av ohyra så får den inte vistas på dagis förrän den är behandlad, likaså om den är skadad. Den ska vara frisk!
  • Hunden ska vara minst 6 månader gammal.
  • Hunden ska vara väl avrastad innan du lämnar den på morgonen.

Vill du lämna intresseansökan om plats så fyll i en ansökan till höger i formuläret så hör jag av mig till er via mail. Fyll även i om det är heltid eller antal dagar (vilka dagar) du önskar boka plats.

VÄLKOMNA!

 

Kontakta mig

Här kan du anmäla dig till våra hundkurser. sedan kommer vi att höra av oss till dig angående om du har fått plats och om när och var kursen hålls.
  

 

När du får upp en bekräftelsesida vet du att din anmälan är mottagen.